14.06.2024 року в Чорноморському академічному ліцеї ім.Т.Шевченка відбувся річний звіт за 2023-2024 н.р. директора Чорноморського академічного ліцею ім.Т.Шевченка Антонової Лідії Федорівни.

Лідія Федорівна розповіла присутнім про основні нормативні документи, якими керується у роботі та про основні завдання закладу освіти. Антонова Л.Ф. детально зупинилась на аналізі напрямків реалізації Стратегії розвитку Чорноморського академічного ліцею імені Тараса Шевченка, а саме :

1. Освітнє середовище. Система збереження та зміцнення здоров’я учня та вчителя. Якість організації освітнього процесу, вдосконалення інформаційного простору. Безпечна школа. Попередження булінгу.

2. Система оцінювання здобувачів освіти. Забезпечення виконання Державних стандартів – якість освіти. Задоволення освітніх потреб.

3. Педагогічна діяльність. Методичне і кадрове забезпечення. Реалізація Концепції НУШ. 4. Управлінські процеси. Партнерство в освіті. Формування іміджу закладу освіти. Розбудова громадсько-активного освітнього закладу. Матеріально-технічне забезпечення

Також директор ліцею Лідія Федорівна Антонова розповіла про основні завдання на наступний навчальний рік та окреслила коло проблем, які потребують вирішення; подякувала присутнім за допомогу та взаєморозуміння і висловила надію на подальшу плідну співпрацю у вихованні підростаючого покоління.

Більше тут

Публічний звіт директора ліцею перед громадськістю