З нового навчального року в Чорноморському академічному ліцеї ім. Т. Шевченка працюватиме офіцер безпеки. Наш ліцей цього року починає першим серед шкіл міста Чорноморська співпрацювати зі «Службою освітньої безпеки». Розуміючи усю відповідальність за важливе без пекове нововведення напередодні навчального року у ліцеї відбулась робоча нарада адміністрації ліцею на чолі з директором Лідією Федорівною Антоновою та працівниками  відділу “Служби освітньої безпеки” Одеського районного управління поліції № 2 ГУНП в Одеській області: начальником  відділу “Служба освітньої безпеки” Одеського районного управління поліції № 2 ГУНП в Одеській області капітаном поліції Галішевською Ганною Вікторівною, заступником начальника відділу “Служба освітньої безпеки” Одеського районного управління поліції №2 ГУНП в Одеській області капітаном поліції Нечваль Людмилою Василівною та інспектором  відділу “Служба освітньої безпеки” Одеського районного управління поліції №2 Головного управління Національної поліції в Одеській області капітаном поліції Маріновою Галиною Михайлівною, яка працюватиме у нашому ліцеї.

На нараді детально обговорювали  основні повноваження офіцерів безпеки:

  • пропускний режим;
  • комунікація з екстреними службами;
  • виклик поліції та особисте реагування на правопорушення;
  • затримання правопорушників;
  • профілактичні бесіди з дітьми в закладі освіти та на його території та ін..

Робота була плідною, усі з великою відповідальністю поставились до організації діяльності офіцера безпеки в нашому ліцеї.

Адміністрація ліцею щиро вдячна за розуміння, взаємодопомогу та сподіваємось, що впровадження  цього проекту стане запорукою спокійної та продуктивної роботи педагогів, безпеки ліцеїстів та батьківського спокою за діточок у період перебування в закладі освіти.

Фото тут

Офіцер безпеки у ліцеї